Aloitin sitten lopulta opiskelun, koska tunnen niin palavaa tarvetta saada lisää tietoa asioista. Olen selaillut internetistä monia koulutuksia ja miettinyt mitä haluaisin opiskella ja missä muodossa. Päädyin, että haluan lisätietoa enkeleistä ja energioista. Opiskelun haluaisin tehdä etänä, verkkokoulutuksena. Niinpä lähdin etsimään sopivaa koulutustarjontaa. Olen jo viime vuoden puolella törmännyt internetissä useampaan kertaan Valkoisen Liekin Voimaan, jota pitää eräs pariskunta. Siitä tuli minulle heti sellainen tunne, että tämä on se oikea paikka. Juuri heidän koulutuksiin minun tulisi osallistua. Jääräpäisenä ja mietteliäänä ihmisenä laittelin muutaman sähköpostin ja kyselin mieltäni askarruttavia asioita, joihin sain hyvän ja kattavan vastauksen. Jäin edelleen miettimään tai lähinnä jäin painimaan sen kuuluisan egoni kanssa. Ihmisen ego on vahva ja se pitää pääsi sisällä saarnaa. Kannattaakohan tämä homma, mitäs jos tämä onkin vain hölynpölyä, ethän sinä voi kertoa kenellekään, että luet enkeleistä. Kaikkihan pitäisi sinua hulluna. Ja mitä rahaan tulee, onhan se kallis kurssi. Ajattele nyt. Tällaista saarnaa egoni huudatti. Katsoin asioita joka kantilta ja mietin, että mitä jos teenkin väärän ratkaisun? Tai sitten mitä, jos tästä tuleekin elämäni suurin virhe, kun en lähtenyt katsomaan koulutuksen sisältöä. Totesin lopulta etten minä tässä menetä mitään, korkeintaan aikaa ja x summan rahaa, joten päätin ottaa seuraavan askeleen.

Menin Valkoisen Liekin Voiman verkkokauppaan ja ostin Enkelten Valtakunta 1 (EV1) koulutuksen ja maksoin sen samantien. Ostoksen jälkeen mielessä pyöri kaiken näköistä. Mietin oppisinko uusia asioita. Olenhan ollut viimeksi koulussa yli 10 vuotta sitten. Mietin myös saanko tehtyä tehtävät ja kirjoitettua ne puhtaaksi. Kaikkea sitä ihminen miettiikin. Jos saan kirjoitettua postauksen blogiini, niin enköhän siinä sivussa kirjoita yhdet tehtävätkin. Minun tulee vain luottaa itseeni ja kykyyni selvitä asioista tavalla tai toisella. Ainahan uudet asiat ihmistä jännittää ja pelottaa, mutta pelolle ei saa antaa liikaa valtaa. Pelko voi sokaista ja lamauttaa ihmisen totaalisesti, jos sille antaa liikaa aikaansa ja energiaansa, joten turha murehtiminen ei kannata.

EV1 on verkkokoulutus, joka kestää seitsemän viikkoa. Viikoin välein sähköpostiin tulee kirjallinen koulutusmateriaali ja koulutusta varten luotuja visualisaatioita. Visualisaatioiden lisäksi saa joka viikko erilaisen harjoituksen, jonka avulla vahvistetaan yhteyttä Enkeleihin. Viimeinen viikko on tarkoitettu tehtävien puhtaaksi kirjoittamiseen.

Koulutuksessa käydään läpi

- Maadoitus, suojaus ja oma enkeli

- Yhteyden vahvistaminen omaan Enkeliin

- Kehon värähtelyn kohottaminen

- Täydellisen kehonkuvan sulauttaminen fyysiseen kehoon

- Arkkienkelit

- Avun pyytäminen, Universaalit enkelit

- Enkelten merkit ja symbolit


* Tekstit ovat osittain lainattu Valkoisen Liekin Voiman sivuilta. 


Voit tutustua aiheeseen laajemmin osoitteessa:

http://valkoisenliekinvoima.fi/koulutukset/enkelten-valtakunta-verkkokoulutus-1

Jos haluat ilmaisen koulutuspaketin, josta saat paljon hyviä vinkkejä, voit ladata sen täältä:

http://valkoisenliekinvoima.fi/yhteys


Olen nyt lukenut ensimmäisen viikon kirjallisen materiaalin ja tehnyt visualisaatioita päivittäin sekä tehnyt harjoituksia. Olen ollut tähän asti koulutukseen todella tyytyväinen. Olen saanut paljon arvokasta tietoa ja mikä parasta, olen ollut huomattavasti positiivisempi. Läheiset ovat varsinkin huomanneet lisääntyneen positiivisuuteni ja ovat olleet tästä melkeinpä ihmeissään. Olen kuitenkin aina ollut melko kireä ja helposti hermostuvaa laatua. Mieleni oli aina tukossa ja tunsin ärtymystä ja oloni kurjaksi. Tämä koulutus tulee varmasti tekemään minulle ihmeitä. Odotan innolla mitä tulevat viikot tuo tullessaan.

Tälläinen postaus tällä kertaa. Koitan jossain vaiheessa saada Aura/Chakra-kuvauksen tuloksista kirjoitettua tänne, kun mieheni nyt vain saisi aikaiseksi suomentaa raportin loppuun.

Mukavaa lauantai päivää kaikille. <3