Nostelin eilen enkelikorttejani ja esitin mieltäni askarruttavia kysymyksiä. Käytän enkelikortteja joka päivä, jotta minun ja yläkerran välille tulisi pysyvä yhteys ja valonauttajat voisivat viestiä korttien kautta ja antaa minulle inspiraatioita ja neuvoja. Saan aina heiltä hyviä vastauksia korttien kautta. Sainkin taas kerran varsin hyvän ohjeen. 


Leila

"Vietä nyt yksin aikaa luonnossa pohdiskellen sitä, mitä todella toivot ja haluat. Pyydä apua enkeleiltä, jotta näkisit asiat myönteisessä valossa."


En sitten eilen illalla enää viitsinyt lähteä ulos, koska pimeä teki tuloaan. En ole kovinkaan hyvä luonnossa kävijä, vaan viihdyn paljon mieluummin kotona. Kuitenkin nyt EV1-koulutuksen myötä on tullut sellainen tunne, että pitäisi alkaa käymään enemmän ulkona ja tuntea luonnon positiivinen ja virkistävä vaikutus mieleen ja kehoon. Luonnossa saa kosketuksen ja yhteyden äiti maahan. Näin talvisin yhteyden saaminen on kuitenkin hieman vaikempaa, koska ei pysty kävelemään paljain jaloin ja vaatetta on päällä liiankin kanssa. Tavoitteeni onkin lisätä ulkoilun määrää. Kun menemme tästä kohti kevättä ja kesää, ilmat lämpiävät ja mielenikin herää taas horroksesta, sitten on hyvä alkaa käymään enemmän ulkona. 

Tänään lähdin sitten päivällä läheiseen metsään ja avasin kaikki aistini ja katselin, kuuntelin ja tunsin luonnon. Aluksi mietin vain päässäni, että täällä on kylmä ja en jaksaisi millään lähteä metsään tallustelemaan, mutta nopeasti raikas ilma teki tehtävänsä ja mieleni alkoi piristyä. Kävin mielessäni läpi maadoitusta ja suojauksia, tunsin kuinka lämmin energia alkoi virtaamaan kehossani ja minun ei ollutkaan enää yhtään kylmä. Asuntomme läheisyydessä on mahtavat lenkkeilymahdollisuudet. Metsä on ihan vieressä ja pieniä polkuja kulkee siellä täällä. On puistoa ja järvialueita ja kauniita maisemia.

Lähdin hiljalleen kävelemään pieniä polkuja pitkin metsän siimekseen. Liikkeellä oli muitakin ihmisiä, joten suuntasin hieman kauemmaksi, jotta saan olla ihan rauhassa. Katselin ympärilläni olevia puita ja kuuntelin linnun laulua. Ihastelin luonnon tekemiä taideteoksia, esimerkiksi mutkalle kasvaneita puita, lumen ja jään tekemiä kuvioita. Mietin puita ja varsinkin niiden juuria, jotka ovat kasvaneet syvälle maahan ja tehneet laajoja verkostoja. Puut kasvattavat juurensa maan uumeniin, syvälle syvälle maahan, mutta miksi?

Kaikella elollisella täytyy olla kosketus ja yhteys maahan. Puun täytyy olla tukevasti maassa, saada ravinteita ja olla yhteydessä verkostonsa kautta toisiin puihin. Yksinkertaisuudessaanhan tässä on vastaus kaikkeen. Mistä ihminen on keksinyt juuret? Miksi ihminen miettii juuria tai miksi ihmisen on ylipäänsä kasvatettava juuret? Luonto on aina ollut yhteydessä maahan ja näin ollut maadoittautuneena. Luonto on yrittänyt kertoa ihmiselle läpi historin tätä perusasiaa, joten tässähän on suora vastaus kysymykseen "miksi". Jos puutkin ymmärtävät kasvattaa juuriaan kohti maan keskipistettä, niin täytyyhän meidän ihmistenkin alkaa ymmärtämään vähitellen miksi puut tekevät niin. Sen täytyy olla tärkeää ja tarpeellista, eiväthän puut muuten tekisi niin ja kasvaisivat satoja vuosia vanhoiksi. Meidän täytyy ymmärtää maadoituksen tarpeellisuus ja tärkeys. Ilman juuria ihminen on kuin pieni kaarnalaiva suurella merellä, niin yksin ja niin hukassa. Turvaa ja vakautta tuo vahvat ja voimakkaat juuret, eikö vain? Nyt ymmärrän lopultakin koulutuksen kaikkein tärkeimmän viestin. Voin nyt tämän ymmärrettyäni visualisoida vieläkin tehokkaammin omat juureni ja saada näin ollen parhaimman maadoituksen.

Ymmärsin tämän kaiken tänään, kun menin metsään ja ajattelin niinkin yksinkertaista asiaa, kuin puita ja sen juuria. Sain kallisarvoisen vastauksen metsäreissultani. Nyt ymmärrän miksi maadoitan itseni aamuin ja illoin joka ikinen päivä. Ajatella, että näinkin pieni oivallus voi saada elämän palapelin palasen loksahtamaan kohdalleen. Kiitos, kiitos, kiitos.


Itsensä maadoittaminen ja omien juuriensa kasvattaminen aina eteerisen maan keskipisteessä olevaan keskuskristalliin saakka. Juuret kiedotaan tiukasti kristallin ympärille ja vedetään solmuun.

Tässä on kaiken ydin


Tässä helpot ohjeet maadoitukseen

Yleisin ja tehokkain keino maadoittaa itsensä on juurien kasvattaminen. Luodaan mielessä juuret, jotka lähtevät kasvamaan jalkapohjachakroista ja/tai juurichakrasta alaspäin, paksuuntuen, haarautuen ja työntyen jokaisen maakerroksen läpi syvemmälle ja syvemmälle, aina eteerisen Maan keskipisteessä olevaan keskuskristalliin saakka. Juuret kiedotaan tiukasti kristallin ympärille ja vedetään solmuun. Mitä elävämmin tämän tapahtuman saa mielessään tehtyä, sitä paremmin on maan energioihin yhdistynyt. Tunne Maan (tai Äiti Maan) energia, miten se nousee juuriasi pitkin ylöspäin ja ylöspäin, saavuttaen jalkapohjasi, ja nousten ylös jalkoihisi, leviten siitä koko kehoosi ja auraasi. 

Teksti lainattu täältä http://www.valkoisenliekinvoima.fi/tieto/tietosivut-maadoittuminen