Ostin tänään Doreen Virtuen Viestejä enkeleiltä- kortit.

Pakassa on 44 enkelikorttia, niin arkkienkeleitä kuin muitakin enkeleitä, joiden mukaan kortit on nimetty ja kuvitettu. Opaskirjassa on selkeät ohjeet, miten kortteja käytetään. Korttien avulla voit pyytää neuvoja ja opastusta elämään. Voit saada enkeleiltä selkeitä vastauksia ja kannustavia viestejä. Kortit auttavat myös kuuntelemaan omaa intuitiotamme ja löytämään oman elämäntehtävämme. Korttien avulla voit saada yhteyden omiin enkeleihisi. Voit tehdä korttien avulla tulkintoja itsellesi tai muille ihmisille. Nämä kortit ovat hyvä lisä henkisellä matkallasi. Doreen Virtue on suosittu enkelikirjoittaja ja luennoitsija. Häneltä on ilmestynyt useita henkiseen kasvuun ja enkeleihin liittyviä kortteja ja kirjoja.

Opaskirjan lukemisen ja korttien käyttöön ottamisen jälkeen pääsin itse asiaan.

Esitin kysymykseni ja nostin pakasta viisi korttia vastaamaan kysymyksiini. 

1. mitä minun tulisi tehdä?

2. olenko oikealla tiellä?

3. pitäisikö minun lähteä lukemaan enkelihoitajaksi?

4. tuleeko ratkaisu tekemään minut onnelliseksi?

5. mitä olen tällä hetkellä oppimassa? 

Vastauksen sain viideltä eri enkeliltä, kerron heidän nimet ja kortin viestin sekä lisään jokaiseen enkeleiltä saamani lisäviestin. Ensimmäinen on kortin viesti ja toinen on lisäviesti. Otan lisäviesteistä vain pienen osan, koska viestit ovat pitkiä.

1. Celeste

"Onnellinen muutto uuteen kotiin tai työpaikan vaihdos on pian käsillä. Muutos tuo mukanaan uutta myönteistä energiaa."  

"On muutoksen aika. Työskentelemme yhdessä muiden enkeleiden kanssa pitääksemme mielesi ja energiasi korkealla tämän elämänvaiheen aikana. Saattaa vaikuttaa siltä, että muutos vie paljon voimia, mutta kun toimit yhdessä enkeleiden kanssa, se voikin olla onnentäyteistä aikaa. Autan sinua löytämään uuden paikkasi ja tuen sinua kaikessa tarvittavassa. Sinulta pyydän vain luottamusta. Luota, että Jumala ja enkelit löytävät juuri oikean paikan sinulle tässä maailmassa."

2. Atena

"Voit turvallisin mielin näyttää vahvuutesi. Tiedät miten olla vahva lempeällä tavalla, niin että myös muut hyötyvät voimastasi."

"Olet pelännyt itsessäsi olevaa voimaa. Kannat huolta siitä, että sinua ei hyväksytä tai joudut hylätyksi, jos annat todellisen voimasi näkyä. Olen kanssasi auttaakseni sinua näkemään oman voimasi ja näyttämään sen myös muille. Tämä kaikki kohottaa itsetuntoasi, auttaa sinua ihmissuhteissasi ja vie lähemmäksi elämäntehtävääsi. Sisälläsi on rajaton voima. Et voi käyttää sitä väärin, sillä sydämesi on avautunut ja sydänchakrasi loistaa kukan lailla. Tälläinen voima on kaunista ja vahvistaa henkistä kasvuasi."

3. Akasha 

"Tehtäväsi on olla opettaja. Sinulla on kyky opastaa muita ja auttaa heitä löytämään omat henkiset lahjansa ja oman elämäntehtävänsä."

"Olet neuvoillasi ja opastuksellasi auttanut jo useita ihmisiä. Sinulla on luontainen kyky valita juuri oikeat sanat, jotka lohduttavat ja kannustavat muita. Juuri nyt kehoitamme sinua olemaan yhä useamman ihmisen ulottuvilla. Sydämesi ääni kertoo sinulle, tuleeko opetustyösi tapahtumaan kirjoittamisen, puhumisen, ryhmätyöskentelyn vai henkilökohtaisen ohjauksen kautta. Voi olla, että sinua ohjataan myös spontaanisti auttamaan ihmisiä, joita tapaat vaikkapa kaupassa, koulussa tai työssäsi. Tämä on sinun henkinen elämäntehtäväsi."

4. Desirée

"Olosuhteet eivät ole suotuisat juuri nyt. Odota ja tutkiskele rauhassa erilaisia vaihtoehtoja. Pyydä enkeleitä auttamaan ja opastamaan sinua".

"Olet kysynyt neuvoa enkeleiltä, sillä sydämessäsi tiedät, että kaikki ei ole kohdallaan. Olen täällä auttaakseni sinua luottamaan sydämesi ääneen. Vaikka vaikuttaisi kovin romanttiselta antautua sokeasti tähän tilanteeseen, sinua kehotetaan olemaan varovainen. Koska olen yksi suojelusenkeleistäsi, tärkein tehtäväni on huolehtia, että olet onnellinen elämässäsi. Tilanne tällaisenaan ei tuo sinulle etsimääsi onnea. On olemassa muitakin vaihtoehtoja, ja yksi niistä on odottaa. Aika voi tuoda sinulle uuden näkökulman, koska saat joko enemmän tietoa tilanteesta tai elämääsi ilmaantuu jotain parempaa."

5. Betania

"kun pidät hyvää huolta itsestäsi, voit olla paremmin avuksi myös muille. Suo itsellesi tänään hetki virkistäytymiseen - esimerkiksi hieronta, kylpy tai jalkahoito."

"Olet antelias ihminen ja Jumala rakastaa sinua juuri siksi. Nyt sinun on kuitenkin aika antaa itsellesi. Autan sinua avautumaan henkisyydelle, fyysisen rentoutumisen kautta. Rentoutuminen saattaa näet olla tapa saada enemmän aikaan! Mitä enemmän suostut ottamaan vastaan minulta ja muilta enkeleiltä, sitä enemmän pystyt itse antamaan muille. Syvällä sisimmässäsi olet kääntynyt puoleemme ja pyytänyt lepoa ja rauhoittumista. Tämä on taivaallinen käsky: järjestä aikaa itsellesi ja rentoutumiselle.

Olin kovasti tyytyväinen ensimmäiseen tulkintaani enkelikorteilla. Hymyilin ja mietiskelin illan aikana viestien sisältöä. Laitoin kortit pois ja aloitin kirjoittamaan uutta postausta blogiin. Hetken päästä mieleeni tuli vielä yksi kysymys ja kävin hakemassa kortit.

Kysymykseni oli tulenko saamaan viestejä henkimaailmasta?

Enkeli nimeltä Azure vastasi minulle oivallisesti.

"Toivomasi ratkaisu on lähellä. Ole kärsivällinen ja luottavainen, äläkä yritä pakottaa sitä tapahtumaan."

"Toiveesi tulee toteutumaan pian. Taivaallinen ajoitus vaatii kuitenkin vielä kärsivällistä odottamista ja myönteistä asennetta. Pyydä apuani, jotta pysyisit luottavaisena etkä vajoaisi kielteisyyteen. Saat vastaukset rukoukiisi nopeammin, kun uskot niiden toteutuvan väistämättä."

Tämän jälkeen katsoin kelloa, joka näytti 22:22. Enkelit viestivät monesti numeroiden kautta. Olin hämmästynyt. Minulle on useasti näytetty numeroa kaksi tai useampia kakkosia. Enkelinumerot kertovatkin seuraavaa kakkosista.

"Vastaistutetut ajatuksesi alkavat versoa todellisuuteen. Jatka niiden kastelua ja hoivaamista ja pian ne puhkeavat maan pinnalle joilloin näet todisteen ajatuksiesi toteutumisesta. Toisin sanoen, älä luovuta viittä minuuttia ennen ihmettä. Ajatustesi toteutuminen on sinulle pian päivänselvää, joten jatka hyvää työtä! Ajattele positiivisia ajatuksia, jatka vahvistavia ajatuksia ja mielikuva-ajattelua."

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. 

Kiitos, kiitos, kiitos.