Tänään pohdinnassa opiskelut ja oman itsensä ja mielensä muokkaaminen. 

Enkelten Valtakunta 1 koulutus (EV1) kuulumisia.

Nyt on käytynä sitten EV1 koulutus. Nopeasti se aika vain meni. Koulutuksessa parasta on ollut hurjan hyvät visualisaatiot, joita kuunnellaan joka päivä. Siinä mieli rentoutuu ja menee meditatiivisen tilaan. Visualisaatiot kestävät 30-40 minuuttia. Useasti tuntui, että ajatukset seikkailevat ja mieli on jo suunnittelemassa ja tekemässä seuraavaa asiaa. Joutuu joka kerta keskittymään hyvin ja huomioida, ettei ajatukset lähde seikkailemaan. Sitä luulisi, että on helppoa kuunnella visualisaatiota ja keskittyä sen aikaa, mutta tämä on varsin haasteellista esimerkiksi kiireisen päivän jälkeen. Viikkojen aikana olen oppinut pysähtymään ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Mieli vain yksinkertaisesti täytyy rauhoittaa ja sanoa mielessään, että minulla ei ole mihinkään niin kova kiire, etten noin puoltatuntia voisi olla paikallani. Nykyään pystyn melko hyvin keskittymään ja rentoutumaan. Välillä alku on vaikeaa, mutta sitten saan taas "tatsin" ja homma alkaa toimimaan.

Olen myös kokenut, että kirjallinen materiaali on sopivan monipuolinen ja tarpeeksi kattava. Olen sellainen ihminen, että tykkään lukea kirjallista materiaalia hiljalleen ja syventyä jokaiseen asiaan perinpohjaisesti. On myös mukavaa, kun materiaali jää itselle ja sitä voi tarvittaessa selailla ja palautella mieleen tärkeitä asioita. Tallennan kaiken materiaalin pilveen talteen, MUTTA sisäinen "konttorirottani" nostaa päätään ja alkaa hääräämään, eli tulostan materiaalin, laitan ne muovitaskuihin ja siitä kansioon. Siistiä ja näppärää = vanhanaikaista, mutta sisäinen "konttorirottani" hyppii riemusta.

Olen oppinut todella paljon kaikkea hyödyllistä ja kallisarvoista esimerkiksi maadoittumisen ja suojauksen, joka on todella tärkeää ihan jokaiselle ihmiselle. On huomattavasti helpompaa, kun on maadoittuneena ja jalat tukevasti maassa. Olen oppinut enkeleistä ja heidän tehtävistään, heidän läsnäolonsa aistimisesta, avunpyytämisestä ja paljon paljon muutakin. Edelleen korostan, että parasta on erittäin korkeavärähteiset visualisaatiot. Alkuun värähtelyt ja energiat eivät olleet niin korkeita luonnollisestikaan, ettei keho mene ihan sekaisin, mutta hyvin pian visualisaatiot pitenivät ja syventyivät entisestään. Hassua ajatella, että on kulunut vasta seitsemän viikkoa ja olen oppinut niin paljon kaikkea uutta, josta minulla ei ollut aiemmin mitään tietoa. Elämäni oli hyvin negatiivista ajatustasolla ja olin useasti tai lähes aina kiukkuinen, paitsi töissä, jossa oli pakko vetää hymy naamalle, vaikkei aina olisi kiinnostanutkaan. Nykyään ajatusmaailmani on alkanut muuttumaan ja siitä kiitos kuuluu Valkoisen Liekin Voiman Piialle ja Teemulle ja heidän koulutukselleen.

Millälailla ajatusmaailmani on sitten muuttunut?

Ajatukseni ovat aivan toisenlaiset, kuin aiemmin. Minulla oli vähän sellainen "mitä sitten, jos kuolen huomenna" asenne. Pidin ihan elämästäni, mutta minua ei pahemmin haitannut, vaikka olisinkin kuollut seuraavana päivänä. En ole itsetuhoinen, mutta maailman meno on muuttunut vain niin radikaalisti huononpaan suuntaan. Ihmiset voivat henkisesti ja fyysisesti huonosti ja se näkyy arjessa. Menet sitten kauppaan, töihin tai näet ystävää, on sinua vastassa aina tuttu virsi. Voi voi, kun tämä elämä on kamalaa, on niin kauhea kiire tai kuinka kamalaa on, kun elämä on niin tyhjää, tylsää ja yksinäistä. Kuinka työpaikkasi on huono ja vihaat mennä töihin. Rahat ovat loppu ja laskuja tulee ovista ja ikkunoista. Ystävää nähdessä lähinnä valitat omaa huonoa elämääsi tai ystäväsi omaa elämäänsä. Päälle vielä pakolliset juorut, erot, eksät ja sen mukana tuleva viha, katkeruus ja kateus, että toinen on JO löytänyt uuden puolison. Tämä lista olisi loputon, mutten halua sitä jatkaa.

Nykyiset ajatukseni ovat lähteneet aivan eri suuntaan, eli en ole läheskään niin kiukkuinen ja elämääni kyllästynyt, kuin aiemmin. Nyt ajatukseni ovat alkaneet puhdistua ja näen elämässä erilaisia mahdollisuuksia ja tartun niihin. Tästä hyvä esimerkki se, että ilmoittauduin energiahoitaja koulutukseen, josta kerroinkin jo teille. Tuskin olisin muuten saanut aikaiseksi aloittaa opiskelua. Pelko taloudellisesta ahdingosta oli suuri, mutta päätin etten stressaa asiaa, kaikki tulee kyllä järjestymään. Niinhän siinä sitten kävi, että minun asiani järjestyivät ja pääsin melko hintavaan koulutukseen, mutta kyllä se on sen arvoista.

Nykyään ajattelen myös paljon enemmän toisia ihmisiä. Olen luonteeltani hoitaja luonne ja onhan se toki ammattini, mutta en silti välittänyt sillä tavalla vieraista ihmisistä, joita näin kaduilla tai kaupassa. En tuntenut suurempaa myötätuntoa, jos näin, että ihminen oli koditon, sairas ja muuten vain todella surullisen näköinen. En sen ihmeemmin innostunut puolituttujen onnesta, esimerkiksi uudesta parisuhteesta. Nyt tuleekin se mielenkiintoisin asia. Minä olen alkanut välittää. Jos näen kodittoman, se koskettaa minua ja pyydän mielessäni apua hänelle. Nykyään, jos nään surullisen ihmisen, toivon hänelle rakkautta ja iloa elämään. Olen myös nykyään aidosti onnellinen puolituttujen parisuhteista. En enää jaksa ajatella niin negatiivisesti. Sitä voi itse päättää ajatteleeko asiat negatiivisesti ja elää kurjuudessa vai muuttaako omaa asennettaan ja yrittää tulla paremmaksi ihmiseksi. Itse olen alkanut tiedostamaan omat tunteeni paremmin. Koitan välttää negatiivisuutta ja hermostumista. Rauhoitan mieleni ja sitten taas jatkan. Toki koulutuksessa on ollut paljon puhdistautumista tämän ja entisenkin elämän taakoista ja tuskasta. Olen ollut ajoittain erittäin huonontuulinen, mutta tämä kuuluu asiaan. Mieli ja keho puhdistuu tuskasta ja taakasta, joten kyllähän sen täytyy tulla pintaan, ennen kuin sen voi päästää pois ja jatkaa elämää kevyemmin hartioin. Olen myös alkanut valikoimaan kenen kanssa olen tekemisissä. Jotkut ihmiset ovat raskaita, koska he vuodattavat omia asioitaan tai sitten puidaan yhä uudelleen ja uudelleen jonkun toisen ihmisen elämää ja tämä on niin turhauttavaa. Nykyään koitan olla näiden ihmisten kanssa vähemmän tekemisissä. Jos kuitenkin haluan heitä tavata teen maadoituksen ja suojaukset ja muistan vahvistella niitä säännöllisesti, ettei ikävät energiat tartu minuun. Toisinsanoen en ota puheita niin vakavasti, vaan pysyn rauhallisena tai tarvittessa hienovaraisesti vaihdan puheenaihetta toiseen. Pieniä ja isoja asioita samassa paketissa. 

Oman mielen muokkaaminen ei ole aina yksinkertaista. Huonona päivänä voi ylläni olla pieni ukkospilvi ja se voi vaikuttaa ajatuksiini, mutta koitan huomioida nämä tunteet ja toimia toisella, tällä uudella tavalla. Vanhaan negatiivisuuteen on liiankin helppoa hairahtua, joten täytyy pitää ajatukset selkeinä ja ajatella positiivisesti. Jokainen asia tulee kyllä järjestymään, vaikka se hetken näyttäisi pahalta tai toivottomalta. Jokainen vastoinkäyminen on meidän itse suunnittelemamme sielunsuunnitelman oppiläksy. Olemme täällä oppimassa ja mistä muusta voimme oppia parhaiten, kuin vastoinkäymisistä. Toki kaikella hyvälläkin on oma tarkoituksensa ja pyrimme onnellisuuteen. Kukaan tuskin haluaa tietoisesti kärsiä koko elämäänsä, vaikka on näitäkin ihmisiä jotka omilla tietoisilla valinnoillaan tekevät elämästään vaikeaa. Heitäkin tulee ymmärtää. 

Itselläni on nyt ollut hieman rankkaa parisuhde rintamalla ja olin hetken vihan, surun ja syyllisyyden syövereissä, mutta on vain pakko jatkaa eteenpäin. Jos annan pimeydelle vallan, niin tulen sinne eksymään. Valo on kuitenkin se missä on hyvä olla, ei pimeys. Taas omilla valinnoillamme on suuri vaikutus elämämme laatuun. Tällaisten asioiden kanssa painin tällä hetkellä, mutta aion tästäkin koettelemuksesta selvitä. Tähän taitaa auttaa vain aika ja uudet opit sekä ajatusmallit. 

Palailen taas jossain vaiheessa mietteideni kanssa. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä EV1 koulutuksesta tai muusta, niin laitahan viestiä.